Groepsaankoop zonnepanelen

Op 25 mei start de zesde editie van de groepsaankoop zonnepanelen.

Wil je een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan het klimaat? Zonnepanelen zijn dan een slimme investering. Met de zesde editie van de groepsaankoop zonnepanelen helpen we inwoners en bedrijven opnieuw om op een voordelige en gemakkelijke manier over te stappen naar hernieuwbare energie.

Schrijf je vrijblijvend in!

Op 25 mei start de zesde editie van de groepsaankoop zonnepanelen. Registreer je nu al vrijblijvend en ontvang als eerste jouw persoonlijk voorstel. Op 6 mei organiseren we een veiling onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Bij voorgaande veilingen voor de groepsaankopen konden we telkens een mooie korting van meer dan 30% realiseren.

Inschrijven kan nog tot 28 augustus via www.wijkiezen.be.

Vragen? Neem deel aan onze online webinar.
Gelet op de maatregelen die gelden rond COVID-19 kunnen we geen informatieavond organiseren. Jij hebt misschien wel vragen. Daarom organiseren we een online informatiemoment via een webinar. Tijdens deze webinar sessie kan je kennis maken met de organisatoren en de leverancier die de installatie zal verzorgen vanuit jouw living.
De webinar vindt plaats in de week van 22 juni, 19h30:
De informatieavond is geheel vrijblijvend. Registreer je alvast  op www.wijkiezen.be.

groepsaankoop in 4 stappen

1. Inschrijven: Schrijf je in via http://www.wijkiezen.be
2. Persoonlijk voorstel: Ontvang je persoonlijk voorstel per e-mail en bekijk je kosten, besparing en terugverdientijd.
3. Jij beslist: Vind je het aanbod interessant? Dan heb je tot en met 28 augustus de tijd om het voorstel te accepteren. Intussen kan je met al je vragen terecht bij de helpdesk of op één van onze webinars.
4. Plaatsing: Als je beslist om in te gaan op het voorstel, dan neemt de winnende leverancier contact op voor een inspectie van je dak, en wordt daarna de plaatsing van jouw zonnepanelen ingepland.

Voor personen met een beperkt inkomen is het nog altijd mogelijk om hiervoor een energielening aan 0% af te sluiten.

Wenst u een afspraak?

Neem dan contact op met onze energie-adviseur Tomas Naudts op het nummer 050/475508 of per mail: tomas.naudts@deschakelaar.be

Meebrengen

Afrekening van elektriciteit

Deel deze pagina

Contactinformatie

Contactpersonen