Groepsaankoop zonnepanelen

Voor de tweede keer op rij ondersteunen de Schakelaar en de stad Brugge de groepsaankoop voor zonnepanelen in west-vlaanderen. 
Via een groepsaankoop kan je op een gemakkelijke manier een scherpe prijs krijgen voor de aankoop van zonnepanelen.
Je kan zelf inschrijven via deze link.

Wil je graag wat hulp en extra info bij de inschrijving dan kan je een afspraak maken in het energieloket van de Schakelaar.  Onze medewerkers helpen je met de inschrijving bij de groepsaankoop.

Zitdag op twee locaties:
- Huis van de Bruggeling, Brugge: elke werkdag, enkel op afspraak.
- d'Oude Stoasie, Venetiëstraat 1, Zeebrugge: 2e en 4e maandag van de maand, van 14u tot 16u, zonder afspraak.

Procedure

Deelnemen aan de groepsaankoop zonnepanelen in 5 stappen

  1. Inschrijven: Schrijf je gratis en vrijblijvend in op deze website tot en met 2 oktober 2018
  2. Veiling: Op 3 oktober 2018 vindt de veiling plaats. Enkel leveranciers die het kwalificatieproces met positief resultaat hebben doorlopen, mogen deelnemen aan de veiling en hun scherpste prijs bieden.
  3. Persoonlijk voorstel op maat: vanaf 22 oktober 2018 ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens met een indicatie van jouw rendement.
  4. Jij beslist: Vind je het aanbod interessant? Dan heb je tot en met 7 december 2018 de kans om het voorstel te accepteren. Intussen kan je met al je vragen terecht op één van de informatieavonden.
  5. Installatie: Je gegevens worden doorgestuurd naar de winnende leverancier. Na inspectie van je dak beslis je of je overgaat tot plaatsing van het complete zonnepanelensysteem.

Deel deze pagina