Verhoogde premie dakisolatie voor verhuurder aan 'kwetsbare gezinnen'

13
sep
2018

Pakkende reportage op EEN deze avond. Wist je dat wij met de Schakelaar huurwoningen met 'kwetsbare huurders' voor slechts 100 of 200 euro kunnen isoleren dankzij speciale premies? Wist je dat veel mensen in armoede gemakkelijk meer dan 200 euro per maand betalen voor energie omdat ze in beperkt geïsoleerde huizen wonen? Wist je ook dat heel veel verhuurders deze opportuniteit missen omdat ze dit niet weten? Wist je dat een huurder met een gezamenlijk belastbaar inkomen van 3...0.600 euro ook al onder de noemer kwetsbare huurder valt.  Wist je dat veel alleenstaanden dus ook onder deze noemer vallen, ook al hebben ze een mooie job? 

1+1 = ?

1. Als eigenaar kun je je huurder super blij maken.  Het bedrag dat jij eenmaal investeert in dakisolatie spaart je huurder misschien elke maand opnieuw uit aan energie.
2. Als eigenaar hoef je helemaal niets uit te zoeken: wij regelen deze speciale premies en trekken ze af van je isolatie-factuur: je moet dus zelfs niets voorschieten, je krijgt simpelweg een superlage factuur voor de isolatiewerken. 
3. Als eigenaar ben je onmiddellijk helemaal wettelijk in orde om je woning verder te kunnen verhuren na 2020.

Meer weergeven
een.be
 
Een andere reden waarom je dit als verhuurder zou doen:
Vijf jaar geleden maakte Panorama een portret van gezinnen met…

Deel deze pagina